Kardemir Karabüksporda transfer

Kardemir Karabüksporda transfer -Kırmızı-mavili kulüp, iç transferde Muhammet Özdin ile yeniden sözleşme imzaladı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabüksporda, iç transferde Muhammet Özdin ile yeniden sözleşme imzalandı.
     Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Malkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıldır kulüplerinde başarıyla forma giyen ve takım kaptanlığı yapan Muhammet Özdin ile yeniden 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     İç ve dış transfer çalışmalarını dikkatli ve titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Malkoç, Aldığımız oyuncular Karabükün kimyasına uygun, mütevazı ve çalışkan oyunculardır. Transferlerimizle takımımızı çok daha güçlendirdiğimizi düşünüyorum diye konuştu.
     Muhammet Özdin ise kaptanlığını yaptığı Kardemir Karabüksporun yeniden formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Üç yıldır Karabükte güzel sezonlar geçirdim. Futbolu Karabüksporda bırakmayı düşünüyorum. O yüzden de mutlu oldum ve seve seve geldim. Bana bu fırsatı verdikleri için başkanımız Nevzat Şahine, hocalarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER