Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına devam etti.
     Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Kırmızı-mavili futbolcular, antrenmanda tam saha maç yaptı. Geçen hafta Kasımpaşa maçında sakatlanan ve takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan Shelton, antrenmanda takımla çalıştı.
     Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, bu hafta zorlu bir ekiple sahalarında karşılaşacaklarını, rakiplerinin eksik ve iyi yönlerini futbolcularına gösterdiğini, buna göre hazırlandıklarını söyledi.
     Hafta başından bugüne kadar sıkı bir çalışma temposu içinde olduklarını vurgulayan Skibbe, Umarım iyi bir performans gösteririz. Beşiktaş güçlü bir takım ve Galatasaray karşısında da çok iyi oynadılar. Kasımpaşa maçında sakatlanan Shelton ve antrenmanda sakatlanan Mabialanın geri dönmesini umuyoruz. Beşiktaş oynadığı maçlarda çok gol pozisyonlarına girdi, goller de buldu. Beşiktaşın eksik yönlerini tespit ettik, tabi ki iyi yönlerini de... Buna göre bir taktik izleyeceğiz.
     Kardemir Karabükspor yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda Beşiktaş maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER