KARDEMİRde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı

KARDEMİRde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı -Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül: -İşçilerin haklarını hukuklarını KARDEMİR yönetimi ile koruyacağız


KARABÜK (A.A) - Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞde başlayan 10. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine ilişkin, İşçilerin haklarını hukuklarını KARDEMİR yönetimi ile koruyacağız dedi.
     Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir hukuk mücadelesi ardından KARDEMİRde toplu sözleşme yetkisi aldıklarını ve bu bağlamda bugün görüşmelere başladıklarını söyledi.
     Görüşmelerin fabrika yönetimi ve işçilere hayırlı olmasını dileyen Gül, Bugün bazı maddeler konusunda görüşmeler yapıldı. Bazı idari maddeler görüşüldü ve kabul edildi. Diğer maddeler görüşülüyor. Ücret maddelerine gelmedik daha. İş sağlığı, iş güvenliği gibi maddelerin ardından ücretlere geçilecek. Görüşmeler olumlu geçiyor. İnşallah güzel bir şekilde biter. İşçilerin haklarını hukuklarını KARDEMİR yönetimi ile koruyacağız. Fabrika yönetimi de bizde bu sözleşmenin güzel bir şekilde bitmesini istiyoruz. Ücret görüşmelerinde alınan her kararı anında işçilerimize bildireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber KARDEMİRde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER