Karbonmonoksit gazından zehirlenmelere önlem

Karbonmonoksit gazından zehirlenmelere önlem -Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Sosyal Tesisinden yararlanan kursiyerlere karbonmonoksit dedektörü dağıtıldı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren 29 Ekim Sosyal Tesislerinden yararlanan kursiyerlere, karbonmonoksit dedektörü dağıttı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan proje çerçevesinde dar gelirli vatandaşlara karbonmonoksit dedektörleri hediye edildi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, tesiste sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmelere karşı alınacak önlemlere ilişkin seminer verdi ve dedektörleri tanıttı.
     Kaymakam Mehmet Aydın ise etkinlikteki konuşmasında, Toplum Polisinin yaptığı çalışmaların temelinde insan yaşamı, insan güvenliği ve huzuru olduğunu, ekiplerin daha az vatandaşın tehlikelere maruz kalması için çalıştığını vurguladı.
     Geçen senelerde birçok vatandaşın karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini ifade eden Aydın, Yaşanan soba zehirlenmelerinin bir nebzede olsa önüne geçmek için bu çalışmayı yapıyoruz değerlendirmesinde bulundu.
     Kaymakam Aydın, konuşmasının ardından kursiyerlere detektör hediye ederek, dedektörlerin kullanımı hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Sevil Çelik
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Karbonmonoksit gazından zehirlenmelere önlem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER