Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası -Kadirli ilçesinde, trafik ekipleri kask, gül ve reflektör dağıttı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, "Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası" nedeniyle motosiklet sürücülerine kask, traktör sürücülerine reflektör ve diğer araç sürücülerine gül dağıttı.
     Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Atatürk Caddesinde yapılan uygulamada esnasında yaptığı açıklamada, durdurulan kasksız motosiklet sürücülerine kask dağıttıklarını ve Adana yolu üzerinde de traktör sürücülerine reflektör hediye ettiklerini söyledi.
     Ayhan, yaklaşık bir saat süren uygulamada sürücülerinin genelde kurallara uyduklarını tespit ettiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:
     "İlçemizde motosiklet kullanımı çok yaygın olduğu için böyle bir uygulama yaptık. İhtiyaç sahibi motosiklet sürücülerine kask dağıtıyoruz. Kask dağıttığımız kişileri notlarımız arasına alıyoruz. Bundan sonra kask takmamaları durumunca cezai işlem uygulayacağız. Bu nedenle kendilerine kask takmalarını mutlak suretle öneriyoruz."
     Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Halil İbrahim Serin ise reflektör dağıtımında ise amaçlarının ilçe genelinde meydana gelebilecek traktör kazalarının önüne geçmek olduğunu belirterek, kazasız günler dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER