Karate: 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası

Karate: 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası -Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz: 41 ülkeden bine yakın sporcunun katılacağı şampiyona, Konya için büyük önem taşıyor


KONYA (A.A) - Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ile ilgili, 41 ülkeden bine yakın sporcunun katılacağı şampiyona, Konya için büyük önem taşıyor dedi.
     Ömer Ersöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasına katılacak misafir sporcuların 6-7 Şubat tarihlerinde Konyaya geleceklerini söyledi.
     Türk Milli Takımının 2 haftadan bu yana Konyada kamp yaptığını ifade eden Ersöz, milli takıma da moral ziyaretinde bulunduğunu dile getirdi.
     Milli takımın, Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını vurgulayan Ersöz, 15i bayan olmak üzere toplam 34 sporcu, 2 teknik direktör ve 10 antrenörle hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren takımımıza başarılar diliyorum. 41 ülkeden bine yakın sporcunun katılacağı şampiyona, Konya için büyük önem taşıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan / Metin Bolat
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Karate: 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER