Karasudan kısa kısa

Karasudan kısa kısa -Karasuda ana caddeler üzerinde ağaç bakımı yapıldı


SAKARYA (A.A) - Karasuda ana caddeler üzerindeki ağaçların bakımı yapıldı.
     Karasu Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçede bulunan ağaçların budandığı ve bu sayede daha sağlıklı bir şekilde yeniden büyümesinin hedeflendiği dile getirildi.
     Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ilçede bulunan ağaçların kış bakımının ekipler tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayarak Özellikle park ve bahçeler ile orta kaldırımlarda bulunan ağaç ve bitkilerin budamasını yapan belediye, bu bakımların periyodik bir şekilde devam ediyor dedi.
    
     -Karasuda yağmur suyu hattı döşeniyor
    
     Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, sürdürdükleri yoğun çalışmalar çerçevesinde yağmur suyu şebekesi döşedikleri belirtildi.
     Yağışlarda yaşanacak olumsuz durumlara karşı tedbir aldıklarını kaydeden İspiroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Halkın ileride sorunlarla karşılaşmaması ve sorunlarının çözümü için gerek alt yapı gerekse üst yapı bağlamındaki hizmetlerimizi aralıksız sürdürdüklerini, kış ve bahar aylarında şehrimizde olası sel ve su taşkınlarının önünü kesmek amacıyla belli bir plan ve program dahilinde yer altı şebekeleri döşüyoruz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karasudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER