Karapınara enerji yatırımları

Karapınara enerji yatırımları -Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Daire Başkanı Mutlu: İnşallah kısa süre içerisinde sadece Karapınar değil, Konyamız için önemli olan enerji yatırımları yapılmaya başlanacaktır


KONYA (A.A) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Daire Başkanı Taner Mutlu ve beraberindeki heyet, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlunu makamında ziyaret etti.
     Mutlu ile birlikte; Karapınarda 2007-2010 yılları arasında Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ve şu anda Anayasa Mahkemesi Raportörü olan Recep Benliyi makamında ağırlayan Mugayıtoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Daire Başkanı Taner Mutlu ise Mugayıtoğluna nezaket ziyaretinde bulunarak, kendi memleketi olan Karapınar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
     Karapınarın enerji üssü olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz diyen Mutlu, İnşallah kısa süre içerisinde sadece Karapınar değil, Konyamız için önemli olan enerji yatırımları yapılmaya başlanacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karapınara enerji yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER