Karaman SAMEK merkezi hizmete açıldı

Karaman SAMEK merkezi hizmete açıldı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (SAMEK) Karamandaki binası törenle hizmete açıldı.
     Açılışta konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAMEKin hayatın zorlukları karşısında dik durarak ruhunu dinlendirmek isteyenlere açılan yuva olduğunu belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
     Şehrin dört bir yanında yürütülen hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Toçoğlu, başlattıkları çalışmaları tamamladıklarını söyledi.
     Toçoğlu, hizmetlerin temelini atarken aynı zamanda şehir için yeni projeler geliştirdiklerini ifade ederek, Geçtiğimiz hafta içinde şehrimizde bir daha su kesintisi yaşanmasına izin vermeyecek ve 15 milyon liraya mal olan çelik isale hattının temelini attık. Bugün özgün mimarisi ve icra ettiği fonksiyonla şehrimiz için büyük bir kazanç olan Karaman SAMEKin açılışını gerçekleştiriyoruz dedi.
     Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak kadınlara, gençlere dönük çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Toçoğlu, Geçen yıllarda da belirttiğim gibi SAMEKte hizmet çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz. Yeni branşlar açıp, hizmet yelpazemizi genişletiyoruz. Bu yıl 48 branş ve 13 ayrı merkezde SAMEK hizmeti vereceğiz. Ayrıca kısa bir süre içerisinde Maltepe ve Arifiyede kurs merkezleri açacağız şeklinde konuştu.
     Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini hızlı şekilde sürdürdüğünü ifade ederek, SAMEK Projesi şehrimiz için büyük önem arz ediyor. Ancak bundan daha da önemlisi Yenikente böyle güzel bir hizmetin yapılmış olmasıdır. İnşallah bizler de Yenikent bölgesine dönük çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önemli olan vatandaşımızın memnuniyetidir diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karaman SAMEK merkezi hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER