Karaman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Karaman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı


KARAMAN (A.A) - 2012 yılı 3. Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Süleyman Kahraman başkanlığında yapıldı.
     Valilik toplantı salonunda yapılan toplantının açılışında konuşan Vali Kahraman, bu mübarek günlerde, tüm kurum ve kuruluşları halkın sorunlarını tespit etmede, ihtiyaç sahibi vatandaşları belirlemede ve bu ihtiyaçların karşılanması konusunda daha hassas ve daha gayretli olmaya davet etti.
     Vali Kahraman, şunları kaydetti:
     Paylaşacağımız bir tas çorba, bir damla su ile asırlar boyu sönmeyecek bir meşale yakılabilir. Her zaman olduğu gibi bugün de ortak paydamız Karaman ve bu yılın üçüncü koordinasyon toplantısını yapıyoruz. Tarih bize gösteriyor ki; insanlar, çalışan, işine gönül veren insanları unutmuyor. Devirler değişse de gönülden çalışan insanların hem eserlerinin hem de adlarının hala yaşadığına şahit oluyoruz. Çözdüğümüz her sorun, dertlere bulduğumuz her deva bu aziz millet tarafından daima hayırla yad edilecektir.
     Toplantıya Vali Kahramanın yanı sıra AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin / Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karaman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER