Karamanda polisten öğrencilere eğitim desteği

Karamanda polisten öğrencilere eğitim desteği


KARAMAN (A.A) - Karaman Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurları tarafından dershaneye gidemeyen orta okul öğrencilerine ücretsiz SBS hazırlık dersleri verilecek.
     Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen SBS hazırlık kursunun ilk dersine katılan Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez, bu kurstan 49 öğrencinin faydalanabileceğini belirtti.
     Polisin asli görevlerinin dışında vatandaşa, ailelerine ve çocuklarına değişik etkinliklerle yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:
     Polis olarak sadece görevimiz güvenliği sağlamak değil diye düşünüyorum. Bize ihtiyaç olan her yerde var olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çok yetenekli olduğu halde sınavlara yeteri kadar hazırlanamayan gençlerimiz var. Bunun için Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü çalışanlarımız bir proje hazırladı. Okullarda bu sene SBS sınavına girecekleri halde imkansızlıklardan dolayı dershaneye gidemeyen 49 öğrenci tespit edildi. Bu öğrencilere öncelikli olarak Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun olup ta Emniyet teşkilatında görev yapan memur arkadaşlarımız tarafından hafa sonu ders verilecek. Ben özverili şekilde bu çocuklarımıza ders verecek memur arkadaşlarımı kutluyorum. öğrencilerimize de bu fırsatta faydalanmalarını söylüyorum.
     Daha sonra öğrencilere Vali Koca ve Müdür Sönmez tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin / Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda polisten öğrencilere eğitim desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER