Karamanda kullanılmayan binalar yıkılıyor

Karamanda kullanılmayan binalar yıkılıyor


KARAMAN (A.A) - Karamanda eski binaların yıkım işlemlerine başlandı.
     İlk olarak ismet Paşa Caddesinde bulunan eski Emlak Bankası binasının yıkım işlemleri başlatılırken, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, çalışmaları yerinde inceledi.
     Başkan Uğurlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre önce kentin kalbi konumundaki İsmet paşa Caddesinde yeni düzenlemeler yaptıklarını söyledi.
     Burada Kuğulu Parkı hizmete soktuklarını ve yıllar önce istimlak edilmesine rağmen boşaltılamayan eski iş yerlerini boşalttıktan sonra yıktıklarını ifade eden Başkan Uğurlu, şunları kaydetti:
     Buralar yıkıldıktan sonra caddeyi yeniden düzenledik. Bu çalışmalarda bize en büyük engel 5 katlı Emlak Bankası binası idi. Burasının mahkemesi devam ettiği için yıkım işlemi yapılamıyordu. Bugün bu binanın yıkım işlemini başlattık. Tüm çevre güvenliği alındı. Yıkım bittiğinde yeşil alan olarak düzenlenecek. Ayrıca Ziraat Bankasının olduğu alan da imarda yeşil alan gözüküyor. Buranında alınması için çalışmalar başladı. Ayrıca yıllardır tren garında bulunan yarım köprünün yıkım işlemleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Kent merkezindeki tüm eski, tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan yerleri tek tek ortadan kaldıracağız.
     Daha sonra Başkan Uğurlu, Milletvekili Elvan, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celaleddin Güngörer yıkımına başlanan binanın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda kullanılmayan binalar yıkılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER