Karadeniz Yat Rallisi

Karadeniz Yat Rallisi -Yerli ve yabancı yatçıların katıldığı etkinlik kapsamında 9 yat Kozlu Limanına demirledi


ZONGULDAK (A.A) - Yerli ve yabancı yatçıların katıldığı Karadeniz Yat Rallisi kapsamında, 9 yat Kozlu beldesi limanına demirledi.
     Karadenizin Türkiye kıyılarındaki limanlarının gezilmesi amacıyla Marmara Açıkdeniz Yat Kulübünce düzenlenen etkinlik doğrultusunda 24 Haziranda İstanbuldan yola çıkan 15 yattan 9u Kozluya ulaştı.
     Marmara Açıkdeniz Yat Kulübü koordinatörü Ali Gündüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadenizi yerli ve yabancı denizcilere tanıtmak üzere organize ettikleri yat gezilerinden 6ncısını düzenlediklerini söyledi.
     İstanbuldan 24 Haziranda yola çıktıklarını anlatan Gündüz, şunları kaydetti:
     Toplu gezi sırasında yatçıların bilmediği limanları onlara tanıtmaya çalışıyoruz. Kozluya 15 yattan 9u geldi. 6 yat fırtına nedeniyle buraya ulaşamadı. Bunlar büyük ihtimalle diğer durağımız olan Amasraya geçecekler. Samsuna kadar çeşitli limanlara uğrayacağız. Daha sonra tekrar dönüş yolculuğuna başlayacağız. Bu yolculuk sırasında da giderken demirlemediğimiz limanlara uğrayarak 18 Temmuzda İstanbulda gezimizi tamamlayacağız. Gezimize Almanya, İsviçre, İsrail ve Yeni Zelandadan da katılım var.
     Yatçıları, Kozlu Belediye Başkanvekili Fikret Korkmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz karşıladı.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy / Ömer Erim Baştimar / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Karadeniz Yat Rallisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER