Karacan, Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanova bilgi verdi

Karacan, Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanova bilgi verdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacanın, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanova, karşılıklı ticareti geliştirmek adına yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiği bildirildi.
     ETOdan yapılan açıklamaya göre, TOBBun kuruluşunun 60. yılı dolayısıyla İstanbulda düzenlenen Uluslararası İş Forumu öncesinde, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Karacan, iki ülke arasındaki ticareti değerlendirmek üzere bir araya geldi.
     Ivanov, toplantıda, Makedonya ile Türkiye arasındaki dostluğun ve ekonomik ilişkilerin en üst seviyede olduğunu ifade etti.
     İki ülke arasındaki güçlü ilişkilerin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Ivanov, olumlu ilişkilerin her iki ülkedeki özel sektörü pozitif etkilediğini kaydetti.
     ETOnun Makedonyayla ticareti geliştirmek adına yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Karacan ise Eskişehir, Makedonyayla sürekli iletişim ve işbirliği içinde. Makedonya Büyükelçiliği ve Makedonya Türkiye Ticaret Odasıyla sağladığımız işbirliğini karşılıklı ticaretin gelişimine yansıtmayı hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Karacan, Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanova bilgi verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER