Karabük Kent Konseyinden CHP İl Başkanlığına

Karabük Kent Konseyinden CHP İl Başkanlığına ziyaret


KARABÜK (A.A) - Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç ve konsey üyelerinden bir heyet, CHP İl Başkanı Bayram Karadağı ziyaret etti.
     Büyükgenç, ziyarette yaptığı konuşmada, Karabük ilinde bir sinerji oluşturmak istediklerini ve bununda her kesimin kenetlenebilmesi ile başarılabileceğini söyledi. Bu yolda konsey olarak mücadele verdiklerini anlatan Büyükgenç, şöyle dedi:
     Kentin ve kentlinin menfaati hepimizin ortak hedefi olmalı, hepimiz bunun için mücadele etmeliyiz. Böyle yaparsak, tüm kent konseyi bünyesinde bulunan paydaşlarımız ve kenti yönetenler kentin hak ve hukukunun korunması alanında birlikte hareket edersek buradan kazançlı halkımız çıkacaktır. Biz kent konseyi olarak birçok sosyal sorumluluk projesi başlattık, yine kentimizin ve kentlimizin menfaatine olan birçok öneride bulunduk ancak maalesef üzülerek söylüyorum ki birçok önerimiz yetkililer tarafından uygulamaya geçirilmedi. Kent konseyimizin hala daha bir yeri bile yok, Bütçesi yok. İmkanlarımız çok yetersiz ama buna rağmen arkadaşlarımızla beraber özveri ile kentte ortak akıl hakim olsun, kentin ve kentlinin menfaatleri en üst seviyede korunsun diye mücadele ediyoruz.
     Karadağ ise kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve parti olarak her zaman destek vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Kent Konseyinden CHP İl Başkanlığına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER