Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Orhan:

Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Orhan: -Haddecilerin ham madde sıkıntısı var, bir çok hadde bu sıkıntı dolayısıyla ya hiç çalışmıyor, ya da tam kapasite çalışamıyor


KARABÜK (A.A) - Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Murat Orhan, Haddecilerin ham madde sıkıntısı var, bir çok hadde bu sıkıntı dolayısıyla ya hiç çalışmıyor, ya da tam kapasite çalışamıyor dedi.
     Orhan, Karabük Valisi İzzettin Küçükün ziyaretinde yaptığı konuşmada, dernek olarak Karabükün kalkınması için hazırlanan bütün projelerde yer almaya hazır olduklarını, her zaman resmi kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ettiklerini söyledi.
     Haddecilerin sorunlarının bulunduğunu ve bunu aşmak için yardım beklediklerini anlatan Orhan, Haddecilerin ham madde sıkıntısı var, bir çok hadde bu sıkıntı dolayısıyla ya hiç çalışmıyor, ya da tam kapasite çalışamıyor. Biz sıkıntılarımızı her ortamda dile getiriyoruz, ham madde sağlaması bakımından KARDEMİRin bu haddelere sahip çıkmasını bekliyoruz. İşten çıkarmak durumunda kaldığımız yaklaşık 2 bin kişinin tekrar istihdam edilmesi adına bu konuda sizlerden ve diğer yetkililerden yardım bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Orhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER