Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında yenilenme

Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında yenilenme çalışmaları -Vali Küçük: Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında bu sahada oynanacak Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçına kadar aydınlatmaların bitmesini istiyorum


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, yenileme çalışmaları devam eden Necmettin Şeyhoğlu Stadı ile ilgili, Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında bu sahada oynanacak Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçına kadar aydınlatmaların bitmesini istiyorum dedi.
     Vali Küçük, stat yenileme çalışmalarını inceledikten sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yenileme çalışmalarının hızlanması ve özellikle aydınlatmaların bir an önce tamamlanıp hizmete girmesi gerektiğini ifade etti.
     Spor Toto Süper Ligin başlamasına az bir zaman kaldığını ve bu ligde mücadele eden Kardemir Karabüksporun da maçlarını bu sahada yapacağını hatırlatan Küçük, şunları kaydetti:
     Şu an için tribün çalışmaları ve aydınlatma çalışmaları başladı. Müteahhit firma yetkilisinden aldığım bilgiye göre ışıklandırma sistemi sahamızdaki ilk maça yetişemeyecek. Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında bu sahada oynanacak Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçına kadar aydınlatmaların bitmesini istiyorum. Bu arada geçici soyunma odaları, protokol tribünü, basın tribünü yapımı tamamlandı. Burada kulübümüz çok büyük fedakarlıkta bulunarak, çalışmaların sezon başlangıcına yetişmesi için kendi kasasından para harcadı. Kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında yenilenme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER