Kar yağışı nedeniyle mahsur kalan öğrenciler

Kar yağışı nedeniyle mahsur kalan öğrenciler -Samsunun Salıpazarı ilçesine bağlı Karayonca köyünde kar yağışı nedeniyle 5 gündür misafir edilen öğrenciler köylerine ulaştırıldı -17 öğrenciden 13ü evlerine teslim edildi, köyün


SAMSUN (A.A) - Samsunun Salıpazarı ilçesine bağlı Karayonca köyünde kar yağışı nedeniyle 4 gündür misafir edilen öğrenciler köylerine ulaştırıldı. 17 öğrenciden 13ü evlerine teslim edildi, köyün mahallelerinde oturan öğrenciler ise hava muhalefeti nedeniyle köy merkezinde muhtarın evinde konaklıyor.
     Tahnal ilk ve ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerden Gökçebaşı köyünde oturan 17si, 7 Ocak Pazartesi günü servisleriyle köylerine gitmek isterken, Karayonca köyü mevkisinde yoğun kar yağışıyla karşılaşmış, araçların ilerleyememesi nedeniyle köyde konaklamışlardı. Köyde misafir edilen öğrenciler, dün İl Özel İdaresi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerinin araçlarıyla, köylerine götürülmek üzere yola çıkarılarak gece geç saatlerde köylerine ulaştılar.
     Gökçebaşı köyü muhtarı İsmet Altıkat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köye ulaşan 17 öğrencinin 13ünün ailelerine teslim edildiğini belirterek, Köyün mahallelerinde evleri bulunan ve hava muhalefeti nedeniyle evlerine gidemeyen 4 öğrencimizi ise köy merkezindeki evimde misafir ediyorum dedi.
     Bu arada, yoğun yağış ve tipi nedeniyle köy yolunun ulaşıma açılma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor. Öğrencilerin ailelerine teslimini görüntülemek için Gökçebaşı köyüne ulaşmaya çalışan AA ekibi de hava muhalefeti nedeniyle Tahnal köyünde bekliyor.
    
     Muhabir: İlyas Gün - Mehmet Kumcağız - Hüseyin Likoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Kar yağışı nedeniyle mahsur kalan öğrenciler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER