Kapadokyadaki sıcak hava balonculuğu

Kapadokyadaki sıcak hava balonculuğu -Bölgedeki sıcak hava balonculuğuna öncülük eden ABDli Bombard, Başkan Cingili ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Türkiyenin peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesindeki sıcak hava balonculuğuna öncülük eden ABDli Buddy Bombard, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingili ziyaret etti.
     Başkan Cingili makamında ziyaret eden Bombard, öncülük ettiği sektörün Kapadokya bölgesinin vazgeçilmezi haline geldiğini söyledi.
     Cingil ile Kapadokya turizmi üzerine konuşan Bombard, balonculuk işine yine ABDde devam ettiğini ifade ederek, Kapadokya bölgesi, dünyada en iyi ve en uzun balon uçuşu yapılabilecek bir bölge. Kapadokya bölgesinde balon sektörüne hizmet vermiş olmaktan çok mutluyum dedi.
     Cingil ise Bombarda ziyareti için teşekkür ederek, sıcak hava balonculuğunun Kapadokya turizminin dinamiklerinin başında geldiğini ve adeta turizmi daha da büyüttüğünü belirtti.
     Bombarda Kapadokya turizmine yaptığı çalışmalar için de teşekkür eden Cingil, Kapadokyanın kapılarının bu tür müteşebbislere her zaman açık olduğunu kaydetti.
     Başkan Cingil, günün anısına Bombarda Göremeyi tanıtıcı hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Yasin Temel
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kapadokyadaki sıcak hava balonculuğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER