Kan bağışı gönüllüsü imam

Kan bağışı gönüllüsü imam -Alaplı ilçesinde bir imam-hatip, hafta sonu düzenlenecek kan bağışı kampanyası için esnafı dolaşarak kan bağışında bulanacakların isimlerini topluyor


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir imam-hatip, hafta sonu düzenlenecek kan bağışı kampanyası için esnafı dolaşarak kan bağışında bulanacakların isimlerini topluyor.
     Alaplı Sanayi Camisi imam-hatibi Abdulcabbar Kalaycı, hafta sonu sanayi çarşısında düzenlenecek kan bağışı için esnafları tek tek dolaşarak kan bağışında bulanacakların isimlerini not ediyor.
     Kalaycı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl sanayi çarşısında kan bağışı kampanyası düzenlendiklerini söyledi.
     Kampanya öncesi sanayi esnafını gezerek kan verecekleri bir listeye yazdığını ifade eden Kalaycı, şöyle konuştu:
     Kızılay Alaplı Şubesi ile Alaplı Sanayi çarşısı esnafı ortak her yıl kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Ben de Sanayi Camisi imamı olarak kan bağışına destek vermek amacıyla esnaflarımızı tek tek gezerek kan bağışının önemini anlatıyorum. Kan bağışında bulunmak isteyenlerin isimlerini hazırladığım listeme yazıyorum. Kan bağışı kampanyasını olduğu gün listemdekileri tek tek arıyorum. Aradığım esnaflarımız da işlerini bırakarak kan vermeye koşuyor. Bugüne kadar dolaştığım esnaflardan sağ olsunlar kan vermem diyen çıkmadı. Sanayi esnafımız bu konuda çok duyarlı. Kan vermenin ne kadar önemli olduğunu ve hayat kurtardığının bilincindiler.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kan bağışı gönüllüsü imam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER