Kamyonet duvarı yıkıp bahçeye girdi

Kamyonet duvarı yıkıp bahçeye girdi -Konyada alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı kamyonet, duvarı yıkıp bir evin bahçesine girdi -Yaralanan sürücü ile araçtaki bir kişi hastaneye kaldırıldı (Fotoğraflı-


KONYA (A.A) - Konyada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, duvarı yıkıp evin bahçesine girdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü ile araçtaki bir kişi hastaneye kaldırıldı.
     Serdar Ö. (34) idaresindeki 42 KB 752 plakalı kamyonet, merkez Karatay ilçesi Ahmet Hamdi Göğüs Caddesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşıp, Bülent Aktaşa ait evin duvarına çarptı. Duvarı yıkan kamyonet, bahçeye girdi.
     Deprem olduğunu zannederek kendilerini dışarıya atan ev halkı, yaralanan sürücü Serdar Ö. ile Ahmet Gyi araçtan çıkarttı. Olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, Ahmet Gyi hastaneye kaldırdı.
     Ayakta durmakta güçlük geçen ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü Serdar Ö, kazayla ilgili sorular soran habercilere tepki gösterdi.
     Ambulansa ve polis aracına binmemek için direnen Serdar Ö, çevredekilerin tepkileri üzerine güçlükle ambulansa alınarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Serdar Önün tedaviyi kabul etmeyerek hastaneden ayrıldığı öğrenildi.
     Öte yadan, kaza yapan kamyoneti kaldırmak için gelen çekicinin ise halatı koptu. Araç, başka bir kurtarıcı yardımıyla bahçeden çıkartıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kamyonet duvarı yıkıp bahçeye girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER