Kamu Hastaneler Birliğinin kurulması

Kamu Hastaneler Birliğinin kurulması -Birliğin kurulmasıyla Bayburtta görevi sona eren 7 hastane yöneticisine plaket verildi


BAYBURT (A.A) - Kamu Hastane Birliğinin oluşmasıyla Bayburtta görevi sona eren 7 hastane yöneticisine plaket verildi.
     Bayburt Devlet Hastanesi Sebahattin Bayramoğlu Konferans Salonunda düzenlenen programa, İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek, Kamu Hastaneler Birliği Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Banu Palazoğlu, İdari Mali İşler Başkanı Fatih Duran, görevi sona eren hastane yöneticileri ile bazı sağlık çalışanları katıldı.
     Özbek, buradaki konuşmasında, sağlıkta dönüşümün son ayağı olarak hastane birliklerinin kurulmasının tamamlandığını ifade ederek, Sağlıkta dönüşümün son aşaması olarak Kamu Hastaneler Birliği oluştu. Birliğe yeni atanan başta sekreterimiz Hulki Aşır olmak üzere bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu hizmetlerdeki hedef, hizmet çıtasını en yükseğe çıkarmak. Yeni göreve başlayan arkadaşlarımız daha önce görev yapan arkadaşlarımızın tecrübelerinden mutlaka yaralanacaklardır dedi.
     Sağlıkta dönüşümün 2002 yılından itibaren başladığını belirten Aşır ise Plaket verdiğimiz arkadaşlarımızla çok yollar kat edildi. Ülkemizde yüzde 35 olan hasta memnuniyetinde Bayburt olarak şuanda yüzde 75lerdeyiz. Tabi ki bunu da kendilerine borçluyuz. Bundan sonra bu oranı arttırmak elbette çok daha zor diye konuştu.
     Konuşmalar sonrası Kamu Hastane Birliğinin oluşmasıyla görevi sona eren 7 hastane yöneticisine, Özbek, Aşır ve Palazoğlu tarafından plaket verildi.
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Kamu Hastaneler Birliğinin kurulması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER