Kamil Akkanat Özel Eğitim Okulu binası

Kamil Akkanat Özel Eğitim Okulu binası yükseliyor


KONYA (A.A) - Beyşehirde yapımına bu yıl içerisinde başlanan Kamil Akkanat Özel Eğitim Okulunun inşaatı devam ediyor.
     Beyşehirli hayırsever iş adamı Kamil Akkanat tarafından Yeni Mahalle, Atatürk Ormanı yanına yaptırılan binanın kabası bitme aşamasına geldi.
     Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen gazetecilere yaptığı açıklamada, hayırsever iş adamı Kamil Akkanat tarafından yaptırılan Özel Eğitim Okulunun bu yıl sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını söyledi.
     Engellilere hizmet verecek olan okulun tamamlanması ve eğitim öğretim faaliyetine geçmesinin ardından öğrencilerini meslek sahibi yapacağını da belirten Taşdelen, şu bilgileri verdi:
     Bu yıl sonuna varmadan iş adamımız Kamil Akkanatın deyimiyle Eylül-Kasım gibi teslim edilecek. Biz de açılış onayını isteyip, norm kadrosunu oluşturacağız. İnşallah önümüzdeki yıl bu zamanlarda ise eğitim öğretime açarız diye düşünüyorum. Burada en az 100 civarında bir öğrenciyi eğitim öğretime tabi tutarız diye planlıyoruz. Burada öğrenciler iş ve meslek üzerine de eğitim alacaklar. Ben özellikle iş eğitimine çok önem veriyorum. En azından 16 yaş üzerindeki çocuklarımıza kendi becerileri doğrultusunda, hangi işi yapabileceklerse o alanda yetiştirip geliştirmeyi düşünüyoruz. İnşallah bu anlamda da kendilerine faydalı oluruz.
    
     Muhabir: Şeref Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kamil Akkanat Özel Eğitim Okulu binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER