Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde: -Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor son derece önemlidir


BİNGÖL (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor son derece önemlidir dedi.
     Bakan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Yenimahallede yaptırılan sentetik çim futbol sahasının açılış töreninde, sahanın inşasında emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlerin spor yapmasının önemine değindi.
     Çocukların kötü alışkanlıklar ve suçlardan korunması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel sahadan çocuklarımız istifade edecek. Çünkü çocuklarımız ve gençlerimiz en değerli varlığımızdır. Geleceğimizi, gençlerimize çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bingölün çok güzel bir yapısı var, örfü ve manevi değerleri var. Bingöllü olmaktan iftihar ediyoruz. Çocuklarımıza da bu kültürümüzü vermemiz lazım. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan, suçlardan korumamız ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamamız gerek. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor son derece önemlidir. Bunun için bir altyapı ve ortam oluşturmamız lazım. Bu tesis de bunlardan bir tanesidir. Hayırlı uğurlu olsun.
     Bakan Yılmaz, daha sonra Vali Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve Belediye Başkanı Serdar Atalay ile sahanın açılışını gerçekleştirdi.
     Sahada çocuklarla top oynayan Bakan Yılmaz, kullandığı penaltı atışını gole çevirdi. Yılmaz, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmaz, Bingölde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER