Kaliteli Kurum seçilen Havza 100. Yıl

Kaliteli Kurum seçilen Havza 100. Yıl İlkokuluna ziyaret


SAMSUN (A.A) - Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Toplam Kalite Yönetimi Ödül sürecinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu Kaliteli Kurum dalında birinci olan Samsunun Havza ilçesinde eğitim veren 100. Yıl İlkokulunu ziyaret etti.
     İl Eğitim Denetmeni Hüseyin Sarıaltın ile birlikte 100. Yıl İlkokulunu ziyaret eden ve 100. Yıl İlkokulu Müdürü İbrahim İşleyenden çalışmalar hakkında bilgiler alan Aktürk, bu yıl Toplam Kalite Yönetimi Ödül sürecinde Havzanın il bazında yapılan değerlendirmelerde 2 kurumu ile ilk iki sırayı almasının tesadüf olmadığını söyledi.
     Havza eğitimde atılan tohumların meyvelerini almaya başladı diyen Aktürk, şöyle devam etti:
     Geçen yıl bir okulumuz Toplam Kalite Yönetimi Ödül sürecinde Türkiye ikincisi oldu. Bu yıl yine ilimizi Havzadan bir okul temsil edecek. TKY kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu ilimizde yüzlerce resmi ve özel eğitim kurumu arasında iki okulumuz ilk iki sırayı alma başarısını gösterdi. Göstermiş oldukları başarılardan ötürü 100. Yıl İlkokulumuzun ve Ilıca Ortaokulumuzun idarecilerini, öğretmenlerini, çalışanlarını ve öğrencilerimizi kutluyorum.
     İl Eğitim Denetmeni Hüseyin Sarıaltın ise Kurumlar idarecileri kadar başarılıdır. İdareci ekibini ne kadar motive ederse başarı o kadar çabuk gelir dedi.
     Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk ve İl Eğitim Denetmeni Hüseyin Sarıaltın daha sonra okulda incelemelerde bulunduktan sonra okul öğretmenleri ile bir araya gelerek başarılarını kutladılar.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kaliteli Kurum seçilen Havza 100. Yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER