Kahtada yürütülen Bu Çocuklar Yarınlarımızdır

Kahtada yürütülen Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesine velilerden destek


ADIYAMAN (A.A) - Kahta Kaymakamlığı öncülüğünde Kahta Emniyet Müdürlüğü ve Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Şubesi tarafından tespit edilen 11 çocuğu topluma kazandırmak ve çeşitli sosyal faaliyetlere yönlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.
     Projeye destek sağlayan Sivil Toplum Örgütü Temsilcisi Ali İhsan Uluçay aracılığıyla çeşitli sosyal etkinliklere yönlendirilen çocuklar halk oyunlarından sportif etkinliklere çeşitli alanlarda kendilerini ispatlama ve boş zamanlarını değerlendirme fırsatı buluyor.
     Ali İhsan Uluçaydan çocukların durumu, katıldıkları etkinlikler hakkında bilgiler alan ve çalışmaları bizzat takip eden Kaymakam Esen, etkinliklere katılan çocuklarla da sohbet etti. Kaymakam Metin Esen çocuklarla gerçekleştirdiği sohbet sırasında her birinin çok özel ve önemli olduğunu, gelecek vaat ettiklerini belirterek, kendilerinden önemli başarılar ve olumlu davranışlar beklediklerini vurguladı.
     Çocukların hayattaki başarılarının artması açısından aile tutumlarının da önemli olduğunu belirten Kaymakam Esen velilere projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Çocuklarına her alanda güvenmelerini ve her zaman sevgi göstermelerinin önemli olduğunu belirtti.
     Projenin başlangıcından bugüne yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve veli katılımının sağlandığı etkinlikte bundan sonra yapılacak çalışmalar ele alındı. Çocuklara hayattaki hedeflerini anlatmaları için söz hakkı veren Kaymakam Esen tüm çocukların beklenti ve taleplerini dinledi. Velilerden proje hakkındaki düşüncelerini aldı.
     Çocukların okula devamları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne talimat veren Kaymakam Esen, iş talepleri için Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşları bazında gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek konunun takip edildiğini, gerekli desteğin verileceğini belirtti.
     Bu Çocuklar Yarınlarımızdır projesi sohbet toplantısına Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, İlçe Emniyet Müdürü Ergün Ülgür ve Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan ile birlikte projeye destek sağlayan Samyeli Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Derneği ile projede yer alan çocuklar ve aileleri katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Kahtada yürütülen Bu Çocuklar Yarınlarımızdır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER