Kahramanmaraş itfaiyesi güçlendiriliyor

Kahramanmaraş itfaiyesi güçlendiriliyor


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kurulan 9. itfaiye grubu ile Türkiyenin en önde gelen itfaiyelerinden biri olduğu bildirildi.
     Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yeni açılan itfaiye grubu ve yapılan telsiz ve araç takviyeleriyle kurumun çok iyi bir noktaya geldiği belirtildi.
     Ekiplerin 3,5 dakikada yangına müdahale ettiği vurgulanan açıklamada, İtfaiye grup sayımız 9a yükseldi. Kayseri kara yolu üzerinde olası yangınlara müdahalemiz ortalama 3,5 dakikaya kadar düşmüştür. Şehrin batısında kalan bölgedeki yangınlara müdahale süresi de 8-10 dakikadan, 2-4 dakikaya indi. İl nüfusu ile oranlandığında Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiyesi, 9 grup ile Türkiyenin en önde gelen birkaç belediyesi arasındadır. Bunlar belediyemizin insan hayatına verdiği değerin açık bir göstergesidir ifadelerini kullandı.
     Öte yandan, yeni kurulan itfaiye grubuna ise görev dönüşü geçirdiği trafik kazasında vefat eden Ahmet Tekişin isminin verildiği belirtildi.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraş itfaiyesi güçlendiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER