Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil

Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil -Vali Şükrü Kocatepe ve AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Pazarcık ilçesinde sele kapılan otomobilde bulunan ve cesedine bir gün sonra ulaşılan 9 yaşındaki çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bu


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Vali Şükrü Kocatepe ve AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Pazarcık ilçesinde sele kapılan otomobilde bulunan ve cesedine bir gün sonra ulaşılan 9 yaşındaki Uğurcan Kaynarcanın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
     Vali Kocatepe ile Milletvekili Güvenç, Sakarkaya köyünde yaşayan baba Adem Kaynarcayı evinde ziyaret etti. Baba Kaynarcaya baş sağlığı dileğinde bulunan Kocatepe, Üngüt Çayı üzerine en kısa sürede köprü yapılacağını belirtti. Milletvekili Güvenç ise yapılacak köprüye Uğurcanın ismini verileceğini ve aileye gereken her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti.
     Kocatepe ve Güvenç daha sonra olayın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu.
     Pazarcıkın Sakarkaya köyünde, Adem Kaynarcanın (38) kullandığı 34 DA 018 plakalı otomobil 20 Aralıkta sele kapılmış, araçtan kendi imkanıyla çıkmayı başaran sürücü, eşi ve 2 çocuğunu kurtarmış, 9 yaşındaki oğlu Uğurcan ise kaybolmuştu.
    
     Muhabir: Resul Tokluca
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER