Kahramanmaraşta kültür sanat

Kahramanmaraşta kültür sanat -Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosu Ah-u Zelha, Zalim Mahmut, Aşk Hastası ve Kanlı Nigar oyununu sahneleyecek


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosu, Ah-u Zelha, Zalim Mahmut, Aşk Hastası ve Kanlı Nigar oyununu sahneleyecek.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, izleyicide görsel, sanatsal ve ruhsal açıdan kalıcı etki bırakan tiyatronun önemli bir sosyal ve kültürel etkinlik olduğunu ifade etti. Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosunun 10 Ekimde Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe adlı oyunla iyi bir başlangıç yaptığını belirten Küçükdağlı, yeni dönemde tiyatroya ilginin artarak devam edeceğine inandığını kaydetti.
     Adana Devlet Tiyatrosu oyuncuları 7-8 Kasımda Ah-u Zelha, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları 15-16 Kasımda Zalim Mahmut, Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncuları 21-22 Kasımda Aşk Hastası ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu oyuncuları da 28-29 Kasımda Kanlı Nigar adlı oyunu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde sahneleyecek.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta kültür sanat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER