Kağıtspora altın madalyalı takviye

Kağıtspora altın madalyalı takviye


KOCAELİ (A.A) - 2012 Londra Olimpiyatlarına 8 sporcuyla katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Paralimpik milli masa tenisçi Neslihan Kavası renklerine bağlayarak olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 2008 Pekin olimpiyatlarına 2 sporcu gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün, 2012 Londra olimpiyatlarına bu yıl 8 sporcuyla katılarak başarı grafiğini önceki yıllara oranla arttırdığı bildirildi.
     Mavi beyazlı sporcular Halterde Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz, Boksta Fatih Keleş, Selçuk Eker, Engelli Halterde Turan Mutlu, Özlem Becerikli ve Görme Engelli Judoda Serdar Aydın ile Londra Olimpiyatlarında katılırken, son olarak Paralimpik Masa Tenisi branşında Eskişehir Çağfenden transfer olan Neslihan Kavas ile olimpiyat kadrosunu dokuza çıkardığı belirtildi.
     2008 Paralimpik Oyunlarında Türkiyeye ilk madalyayı kazandıran başarılı masa tenisçi Neslihan Kavas transferiyle kadrosunu güçlendiren Kağıtspor Masa Tenisi branş sorumlusu İslam Yücel, Önümüzdeki sezon alt yapıdan oluşan sporcularımızla birlikte güzel bir kadro kurmak için çaba sarf ediyoruz. Oluşturduğumuz kadro ile alt yapıdaki sporcularımıza örnek teşkil ederek önümüzdeki yılların planlarını yapıyoruz dedi.
     Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporda 7 ile 18 yaş arasında 300 masa tenisçinin spor yaptığına dikkati çekerek, Altyapıda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Planladığımız hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Erkek ve Bayan takımımız bu yılda zirve için mücadele edecek. Olimpiyatların ardından yeni sezon hazırlıklarına Kocaelide başlayacak olan Neslihan Kavasın kulübümüze katılmasıyla kadromuz daha da güçlendi. Milli sporcumuzun kulübümüz ve ülkemiz adına başarılı olacağına inanıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kağıtspora altın madalyalı takviye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER