Kadirli Belediyesinden tapu düzenleme çalışması

Kadirli Belediyesinden tapu düzenleme çalışması


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, belediye tarafından hisseli arazilerin müstakilleştirilerek tapularının dağıtılacağı bildirildi.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadastro Müdürlüğü yetkilileri ile bu konuda yapılan imza töreninde, Yeni, Cemalpaşa ve Şehit Kansu Küçükateş mahallelerinde bulunan hisseli arazilerin müstakilleştirilerek tapularının yapılan çalışma sonrası en kısa zamanda sahiplerine dağıtılacağını söyledi.
     Tarhan, kentin imarlaşmasına en büyük katkının hisseli arazilerin müstakilleştirilmesi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti.
     Kadastro Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokol ile kanun kapsamında hisseli arazilerin müstakilleştirilmesi konusunda bazı mahallelerimizde 160 dönüm civarındaki 400 adet parselli araziye gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra sahiplerine tapuları verilecek.
     İl Kadastro Müdür Vekili Mustafa Şen ise şehrin zenginleşmesi adına bu arazilerin ekonomiye kazandırılacağını belirterek, çalışmaların 1 Ağustos 2012 tarihi itibarıyla başlayacağını ve yıl sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını kaydetti.
     Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirli Belediyesinden tapu düzenleme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER