Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin eski devlet hastanesi binasında hizmete girdiği bildirildi.
     Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mine Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastalın yoğun çalışması sonucu, Devlet Hastanesi bünyesinden ayrılarak hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
     Ekim ayında resmi olarak açılışı yapılması planlanan eski devlet hastanesi binasındaki merkezde 13 diş hekimi ile hizmet verdiklerini belirten Çakar, günde 300 kişinin tedavisinin yapıldığını ifade etti.
     Çakar, merkezde, Türkiyenin en gelişmiş ağız ve diş sağlığı merkezlerindeki gibi tedaviler uygulandığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Dolgu, kanal tedavileri, diş eti hastalıkları, sabit ve hareketli protezler, süt dişi tedavileri ve koruyucu hekimlik gibi hizmetler veriyoruz. Yeni kurduğumuz panoramik film görüntüleme cihazı ile hastalarımızı güvenle muayene ediyor ve onları polikliniğimizden memnun ayrılmalarını sağlıyoruz. Vatandaşlarımız hak ettiği hizmeti almanın mutluluğunu yaşarken, biz de nitelikli mesleğimizi en güzel şekilde icra edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Merkezimizin açılmasında Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir : Menderes Özat
     Yayıncı : Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER