Kadirliden kısa kısa

Kadirliden kısa kısa -Silahlı kavgaya karışan zanlı yakalandı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, 15 gün önce meydana gelen silahlı yaralama olayına karışan 1 kişi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
     Dere Mahallesi Otogar içerisinde henüz henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada Hakan Ayı silahla yaraladıktan sonra kaçan Ü.Ç suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.
     Gözaltına alınan Ü.Ç. sorgulamasının tamamlanlasının ardından adliyeye sevk edilecek.
    
     -Kadirlide güreş festivali hazırlıkları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bu yıl yedincisi düzenlenecek Kadirli Kültür, Sanat ve Güreş Festivaline destek vereceklerini söyledi.
     Tarhan, Adil Özkale Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Milli Güreşçi Seçkin Özkaleyi kabulünde yaptığı konuşmada, ata sporu güreşe her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.
     Kendisinin de gençliğinde güreş yaptığını anlatan Tarhan, Nisan veya Mayıs ayında 7ncisi yapılması planlananKadirli Kültür, Sanat ve Güreş Festivaline destek vereceklerini kaydetti.
     Özkale ise, ata sporu güreşe verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Belediye Başkanı Ömer Tarhana teşekkür etti.
     Geleceğin dünya, olimpiyat ve Türkiye şampiyonlarının Kadirliden çıkması için hep birlikte güreşe sahip çıkılması gerektiğini anlatan Özkale, Belediye Başkanımız Ömer Tarhandan Allah razı olsun. Her zaman bize destek veriyor. İleride büyük sporcuların Kadirliden çıkması için herkesi spora destek vermeye davet ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER