Kadirlide yardım sergisi

Kadirlide yardım sergisi


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardım amaçlı ev tekstili ve mutfak ürünleri sergisi açıldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Dere Mahallesinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı çalışmalara imza atan dernek yöneticilerini kutlayarak, benzeri etkinliğe herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.
     Dernek Başkanı Muhsin Kaycıoğlu ise yapılan her yardımın kalplerde gönülden bir köprü kurduğunu anlatarak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tespit edilen aile ve öğrencilere imkanlar ölçüsünde sahip çıkacaklarını ifade etti.
     Kaycıoğlu, 1 hafta süreyle açık kalacak sergiye Kadirli halkını davet ederek, ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler yararına yıl boyunca bu tür etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.
     Hediyelik eşya, hazır giyim ve çeyizlik eşya ile ev yemeklerinin yer aldığı serginin çalışına, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatin Rüştü Özeser, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabit Aksoy ve Bayram Kastal, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide yardım sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER