Kadirlide SMMM Odası Temsilciliği açıldı

Kadirlide SMMM Odası Temsilciliği açıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Kadirli Temsilciliği açıldı.
     Osmaniye SMMM Odası Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, Özel İdare İşhanında düzenlenen açılışta, muhasebecilerin ülke genelinde önemli bir görev üstendiğini belirterek, büyük bir aile olduklarını söyledi.
     Fettahlıoğlu, 2004 yılında Osmaniyede kurulan ve kayıtlı 130 üyesi bulunan SMMM Odasının ülke ve Kadirlinin gelişimine büyük katkısı olacağını belirterek, Osmaniyede kurulu bir meslek örgütü olarak, Osmaniyenin ve ilçelerin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak istiyoruz. 2013 yılında tüm meslektaşlarımıza iyi çalışmalar diliyorum dedi.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan da, paranın iyi yönetilmesi gerektiğini belirterek, mali disiplinin çok önemli olduğunu ve Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yönetmesinin ise bu sayede olduğunu ifade etti.
     Kaymakam Necip Çakmak ise bir devletin büyüklüğünün mali durumunu kayıt altına alması ile olacağını ve muhasebenin iyi yapılması gerektiğini belirtti.
     SMMM Odası Kadirli Temsilcisi Mustafa Büyükbozdoğanın teşekkür konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilmesi ile sona eren programa, İl Defterdarı Tahir Gök, SGK İl Müdürü Hami Yücer, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya, bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, davetliler ve mali müşavirler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide SMMM Odası Temsilciliği açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER