Kadirlide öğrenci servislerine denetim

Kadirlide öğrenci servislerine denetim


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Zabıta Müdürlüğü ekipleri öğrenci servislerine yönelik denetim yaptı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, denetimlerin özellikle öğrencilerin çıkış saati öncesinde yapıldığı hatırlatılarak, kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemlerin uygulandığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, öğrenci servislerinin sık sık denetleneceğini belirterek, Geleceğimiz olan çocuklarımızı güvenli bir şekilde okullarına ve tekrar evlerine götüren öğrenci servislerini belediyemize tanınan yetkiler çerçevesinde denetliyoruz. Periyodik özel öğrenci taşıma yetki belgelerini almaları konusunda servis sürücülerine uyarılar yaparak yetki belgesi olmayan servislere kanuni müeyyide uyguluyoruz dedi.
     Denetimler sonucunda hem ailelerin hem de sürücülerin rahatladığına dikkat çeken zabıta sorumlusu Fatih Arslantaş ise Bu hafta yaptığımız denetimler neticesinde 10 adet servisin öğrenci taşımakla ilgili özel izin belgesini olmadığı tespit edilmiş olup, yasal işlem başlatılmıştır. Denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Servis sürücülerimizden gerekli hassasiyeti göstererek, kurallara uymalarını öneriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide öğrenci servislerine denetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER