Kadirlide girişimcilik kursu sertifika töreni

Kadirlide girişimcilik kursu sertifika töreni


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) tarafından düzenlenen girişimcilik kurslarına katılanlara sertifikaları törenle verildi.
     Dernek toplantı salonunda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     KAGİAD Başkanbı Muhittin Akkaya, yaptığı konuşmada, 2010-2013 yılları arasında dernek olarak KOSGEB ile birlikte düzenledikleri kursa katılanlardan 300ün üzerinde mezun olduğunu ve bunlardan yüzde 30unun işyeri açtığını söyledi.
     Akkaya, kalifiye eleman yetiştirilmesine ve istihdama yönelik kursların devam edeceğine dikkati çekerek, Kadirlide işverenlerin ihtiyacına yönelik kurslarımız devam ediyor. Son 3 yılda düzenlediğimiz girişimcilik kurslarında 300ün üzerinde başarılı olan kursiyerlerimiz bulunmaktadır. Girişimcileri de destekliyoruz. İnşallah bu tür kurslarla istihdama yönelik katkımız olmuştur dedi.
     KOSGEB Osmaniye Hizmet Merkezi Müdürü Danyal Peker ile Kaymakam Necip Çakmak da yaptıkları konuşmalarda bu tür kursların devam etmesi dileğinde bulundu.
     KOSGEB ve KAGİAD işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılan kursiyerlere ve işyeri açanlara belgelerinin verilmesiyle sona eren törene, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, SGK İl Müdürü Hami Yücer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik, Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, bazı daire amirleri, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte kursiyerler katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kadirlide girişimcilik kursu sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER