Kadirlide evlere yemek servisi

Kadirlide evlere yemek servisi


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, belediye tarafından Ramazan süresince ekonomik durumu zayıf, yaşlı ve hasta olan vatandaşların evlerine yemek servisi hizmeti verilecek.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe genelinde tespit edilen 100 ailenin evlerine Ramazan süresince 4 çeşit yemek götürüleceğini söyledi.
     Yemek servisini Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığını dile getiren Tarhan, şunları kaydetti:
     Yoksul vatandaşlara yemek verebilmek amacıyla aş evi açma sözü vermiştik. Allaha şükür verdiğimiz sözü yerine getirdik. 3 yıldan bu yana mülkiyeti kendimize ait olan aş evimizde yoksul, maddi durumu zayıf ve dışarıdan gelen öğrencilerimize günlük 4 çeşit yemek veriyoruz. Ramazan süresince de 2 bin 500 hemşerimize iftarlık yemek çıkartıyoruz. Bunun yanı sıra aş evimize rahatsızlığından dolayı gelemeyen hemşerilerimizin evlerine iftar öncesi araçlarımız ve personellerimizle 4 çeşit yemek servisi yapıyoruz. Evlere yaptığımız bu hizmetten şu an yaklaşık 100 aile yaralanıyor. İhtiyaç halinde sayıyı yükseltebiliriz. Servis sırasında ekiplere eşlik ederek bizzat dağıtımda bir aksama olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kadirlimize 24 saat hizmet veriyoruz, Hizmet için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide evlere yemek servisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER