Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri

Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Dünyası Şenlikleri için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, Kazakistan, Ukrayna, Tataristan, Azerbaycan gibi Türk dünyası ülkelerinden önemli sanatçılar ve halk oyunları ekipleri ile birlikte sürpriz sanatçıların katılacağı Türk Dünyası Şenliklerini Kadirlide düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Başkan Tarhan, pazar günü başlayıp pazartesi akşamı sona erecek etkinliklerin ücretsiz olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:
     Halkımızla birlikte 2012 yılında 12 dev projeyi Allah izin verirse harekete geçiriyoruz. Uluslararası Sanayi, Ticaret, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneğinin desteğiyle Türk Dünyası Şenliklerini yapmak için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kadirlinin adını Türk devletlerinde en güzel şekilde duyurmayı planlıyoruz. Türk dünyası devletleri ile aramızdaki bağların arttırılması amacıyla 28 ile 29 Ekim tarihlerinde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz şenliklere tüm Kadirli halkı davetlidir.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER