Kadirlide, trafik ışıkları yenileniyor

Kadirlide, trafik ışıkları yenileniyor


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Belediyesi, trafik ışıklarında meydana gelen arızaların önlenmesi amacıyla bakım onarım ve yenileme çalışması başlattı.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yazılı açıklamasında, Kadirlide trafiğin rahatlaması ve olumsuz olayların engellenmesi amacıyla trafik ışıklarında yenileme, bakım ve onarım çalışmasına başlandığını belirtti.
     Başkan Tarhan, artan araç sayısına orantılı olarak trafiğin yoğunlaşması üzerine bazı yerlere yeni trafik ışıkları takılacağını da hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Halkımızın can güvenliği bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu nedenle trafik akışının en yoğun olduğu yerlerde trafik akışının rahatlıkla ve kazalara sebebiyet vermeden sağlanması için trafik ışıkları takıldı. Ayrıca arızalı olan ışıkların bakım onarımı da yapılıyor. Herhangi bir can ve mal kaybına uğramamak ya da sebebiyet vermemek için hem yayaların, hem de sürücülerin trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini unutmayalım. Bu konuda yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kadirlide, trafik ışıkları yenileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER