Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: Bu gece sevapların kat kat verildiği, tövbelerin kabul edildiği, günahların bağışlandığı bin aydan daha hayırlı bir gecedir


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
     Asya Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Özden, mesajında mübarek Ramazan ayının son günlerinin yaşandığı bu günlerde, yarın akşam Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunun yaşayacağını belirtti.
     Alemlere rahmet olarak gönderilen Kuran-ı Kerimin bu gecede inmeye başlamasının Kadir Gecesine büyük bir şeref verdiğine işaret eden Özden, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bu gece sevapların kat kat verildiği, tövbelerin kabul edildiği, günahların bağışlandığı bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Vatandaşlarımız bu gecenin hatırına hayır yarışı içine girecek, yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER