Kadir Gecesine doğru

Kadir Gecesine doğru -Tarsus Kaymakamı Güldibi ve AK Parti Milletvekili Uzun, Kadir Gecesi mesajı yayınladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutlayarak, Ramazan boyunca tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.
     Kaymakam Güldibi, mesajında şunları kaydetti:
     Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazanın son günlerine yaklaşırken, bu manevi atmosferde bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu mukaddes gece, dünyevi meşguliyetlerden sıyrılarak insanların yaratılış gayesini düşünmeleri için önemli bir fırsattır. Ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atıp, gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenmemize vesile olan; bütün insanlığı engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin insanlarımızı birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha nice güzel günlere kapılar açmasını diliyorum.
     AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise, Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı tebrik mesajında, mübarek Ramazanın bereketinin yaşandığı şu günlerde, Allaha karşı ibadetlerin zirveye çıktığı Kadir Gecesine kavuşmanın mutluluğunu yaşamakta olduklarını vurguladı.
     Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin bütün İslam âlemine, dünyanın dört bir tarafında sıkıntı çeken tüm insanlığa hayır, bereket ve huzur getirmesini dileyen Uzun, Cennet kapılarının aralandığı bu gecede, yüce Rabbimizden başta ülkemiz, milletimiz olmak üzere tüm insanlığın çektiği ızdıraplardan kurtulmasını, huzur, barış ve kardeşliğin hâsıl olmasını temenni ederim. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini, sıkıntılarının giderilmesini yüce Allahtan niyaz ederim. Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun görüşlerine yer verdi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Kadir Gecesine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER