KADİMDERden öğrenciler yararına kermes

KADİMDERden öğrenciler yararına kermes


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KADİMDER), tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
     KADİMDER Başkanı ve Kadirli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim Tamer, Dere Mahallesi Otogar civarında düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada, 4 gün sürecek kermesten elde edilecek gelirin İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere harcanacağını söyledi.
     Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin desteği ile hazırladıkları kermese gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini anlatan Tamer, Geleneksel hale getirmeyi planladığımız kermes organizasyonu ile öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışma içinde olmalarını ve güzel bir faaliyette bir araya gelmelerini sağladık. Bu kermes için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     İlçe Müftüsü Orhan Öncü tarafından dua edilmesinin ardından kermesin açılışı yapıldı.
     Kermese, Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Hayvancılık Gıda ve Tarım Müdürü Fatin Rüştü Özeser, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Akdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Sert, bazı birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, davetliler, veliler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber KADİMDERden öğrenciler yararına kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER