Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, uzman çavuş Kemal Ekinciyi evinde ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, terör örgütünce serbest bırakılan uzman çavuş Kemal Ekinciyi evinde ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu ziyarette, Ekinci ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Ekincinin yuvasına, ailesine ve yavrusuna kavuştuğunu belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     18 aylık çekilen bir sıkıntımız vardı. Tabii Kemal kardeşimizle bütün kardeşlerimizin sıkıntısını çekiyorduk. Hemşehrimizin özgürlüğüne kavuşması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başbakanımızın bu süreci son derece iyi yönetmesiyle alakalı, yapmış olduğu girişimlerin meyvesini almış oluyoruz. Bu ülkenin bu kadar sıkıntı çekmemesi lazım. Birbirimize düşürülmememiz lazım. Bu konuda hepimizin uyanık olması lazım. İnşallah başlatılan bu süreç, düzgün bir şekilde devam eder. Geçmişte nasıl hep bir arada yaşadıysak, bundan sonra da inşallah hep birlikte yaşarız. Allah bir daha böyle sıkıntı göstermesin.
     Baba Ömer Ekinci de Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın kendilerini telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER