Judo: Ümitler Avrupa Kupası

Judo: Ümitler Avrupa Kupası -Ümit Milli Bayan Takımı, Antalyada 16-17 Mart tarihlerinde yapılacak Ümitler Avrupa Kupası hazırlıklarını Bursada sürdürüyor


BURSA (A.A) - Judo Ümit Milli Bayan Takımı, Antalyada 16-17 Mart tarihlerinde yapılacak Ümitler Avrupa Kupası hazırlıklarını Bursada sürdürüyor.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Süleyman Şahin, Osmangazi Belediye Spor Kulübü Dikkaldırım Spor Salonunda kamp yapan Ümit Milli Bayan Takımını ziyaret ederek, sporculara başarı diledi.
     Şahin, burada yaptığı konuşmada, Bursanın milli takımlar için bir merkez olduğunu belirterek, tesisleşme ve organizasyonlar açısından her geçen gün ilerleme kaydettiklerini söyledi.
     Sporculara seslenen Şahin, Milli takımlarımıza çalışmalarını yürütebilecekleri tüm imkanları İl Müdürlüğü ve yerel yönetimler olarak sunuyoruz. Spor uzun süreli bir maraton. Başarı için çalışmalar disiplinli bir şekilde, aksatılmadan yapılmalı. Uluslararası alanda yapılacak olan şampiyona ve müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Madalyalarla dönmenizi diliyoruz diye konuştu.
     Ümit Milli Bayan Takımının kampı, 17 Şubatta sona erecek.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Judo: Ümitler Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER