Jessica, platin sayesinde yürümeye başladı

Jessica, platin sayesinde yürümeye başladı -Burdurda otomobilin çarpması sonucu sağ arka bacağı kırılan Jessica isimli Golden cinsi köpek, bacağına takılan platin sayesinde yürümeye başladı -Veteriner hekim Gümen: -Köpek k


BURDUR (A.A) - Burdurda otomobilin çarpması sonucu sağ arka bacağı kırılan Jessica isimli Golden cinsi köpek, bacağına takılan platin sayesinde yürümeye başladı.
     Burdur Belediyesi veteriner hekimi Mete Gümen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre önce Gazi Caddesinde otomobilin çarptığı 2.5 yaşındaki Golden cinsi dişi köpeğin, ekipler tarafından belediyenin hayvan barınağına getirildiğini söyledi.
     Barınakta yapılan incelemede köpeğin sağ arka bacağında kırık tespit edildiğini anlatan Gümen, Köpeğin kırılan bacağına Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde platin takıldı. Ameliyat başarıyla sonuçlandı. Şu anda çok sağlıklı ve çok neşeli. Platin takılmasaydı sağ arka bacağını kullanamayacaktı. Sürünerek beslenmeye ve yaşamaya çalışacaktı dedi.
     Gümen, Jessica ismini verdikleri köpeği kısırlaştırdıklarını ifade ederek, Köpek kısırlaştırılmış, küpelenmiş ve bacağı da iyileşmiş vaziyette sahiplenmeyi bekliyor. İnşallah vatandaşlarımızdan ilgi görür. Zaten çok insancıl ve sevecen bir köpek, insanlara zarar vermiyor diye konuştu.
     Barınakta şimdiye kadar kısırlaştırdıkları yaklaşık bin köpeği doğal ortamlarına bıraktıklarını anlatan Gümen, vatandaşların bu köpekleri sahiplenmelerini istedi.
     Gümen, Burdur Belediyesinin sokak hayvanları konusunda titiz ve duyarlı davrandığını belirtti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Jessica, platin sayesinde yürümeye başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER