Jandarma ve polise iletişim becerileri eğitimi

Jandarma ve polise iletişim becerileri eğitimi -Vanda yol güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerine yönelik İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitimi konulu seminer verildi -İl Jandarma Komutanı Alkan: -Jandarma


VAN (A.A) - Vanda yol güvenliğini sağlayan jandarma ve polis ekiplerine yönelik İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitimi konulu seminer verildi.
     Van Valiliği tarafından başlatılan çalışmayla şehir merkezi ve ilçelerde yol güvenliğini sağlayan İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde görevli personele yönelik İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitimi konulu seminer düzenlendi.
     İl Jandarma Komutanlığı salonunda düzenlenen seminerde, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Halil Işık, Yrd. Doç. Dr. Fuat Tanhan ile Jandarma Binbaşı Aytunç Sapmazın 240 personele eğitim vereceği bildirildi.
     Seminerle ilgili açıklamada bulunan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, Vanda ilk kez böyle bir seminer düzenlendiğini belirtti.
     Alkan, seminerin faydalı olacağına inandığını vurgulayarak, 7 Aralıka kadar devam edecek seminer ile personelin Anayasada belirtilen temel hak ve özgürlükleri esas alan, insan haklarına saygıyı rehber edinen, yetkilerini zamanında, tam ve doğru şekilde kullanan, ilişkilerde empatiyi önemseyen, halkın güven, destek ve memnuniyetini kazanan, bireysel gelişimlerini artırmış kişiler olmalarını amaçladıklarını ifade etti.
     Jandarma ve polisimiz, insan merkezli görev anlayışı prensibi doğrultusunda yetiştirilecek diyen Alkan, 3 hafta sürecek seminerin, Yol kontrol ve aramalarının uygulamalı eğitimi ile sona ereceğini söyledi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Jandarma ve polise iletişim becerileri eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER