Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü

Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü


SAMSUN (A.A) - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
     Aksoy, mesajında Jandarma teşkilatının, halkın huzurunu sağlayan köklü bir kuruluş olduğunu bildirdi.
     Jandarma teşkilatı mensuplarının, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içinde, canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaların, her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurgulayan Aksoy, mesajında şunları kaydetti:
     Jandarma Teşkilatımız, iyi eğitilmiş ve çağın gereklerine göre donatılmış personeli, bina, araç, gereç ve teknolojik imkanlardan yararlanma konusunda yaptığı atılımı ile güvenlik hizmetlerindeki vatandaşlarımıza hizmet yarışında bugünkü haklı yerini almıştır. Hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, çalışkan ve fedakar jandarma teşkilatımızın, daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi için her türlü çalışma bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılacaktır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü en iyi dileklerimle kutlarken, bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, selam ve sevgilerimi sunarım.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı:Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER