Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü

Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü -Burdur Valisi Tapsız: -Jandarma Teşkilatı, halkımızın huzur ve güvenini sağlayan önemli ve köklü bir kuruluşumuzdur


BURDUR (A.A) - Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Jandarma Teşkilatı, halkımızın huzur ve güvenini sağlayan önemli ve köklü bir kuruluşumuzdur dedi.
     Vali Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, Jandarma Teşkilatının Türkiyenin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalıştığını kaydetti. Teşkilatın, nitelikli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve yüksek kabiliyetiyle Türkiyeye hizmet ettiğini belirten Tapsız, Jandarma Teşkilatı, halkımızın huzur ve güvenini sağlayan önemli ve köklü bir kuruluşumuzdur dedi.
     Jandarma Teşkilatının kamu düzeninin sağlanmasındaki hizmetleriyle milletin güven ve takdirini kazandığını vurgulayan Tapsız, açıklamasında, Jandarma Teşkilatı, devletin bütünlüğünü, genel güvenliğini, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunmasını, suç işlenmesinin önlenmesini, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, dürüst, tarafsız, adil ve inandırıcı bir anlayışı kendisine her zaman şiar edinmiştir dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER