Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Ali Kolat, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Mesajında, jandarma teşkilatının ülkenin emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasında temel kurumlardan birisi olduğunu belirten Kolat, şunları kaydetti:
     Sosyal hukuk devleti çerçevesinde yasa egemenliğinin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla gece-gündüz ayrımı gözetmeden görev yapan jandarma teşkilatımız, oldukça güç ve önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Üstlendiği önemli sorumluluğun bilinciyle, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, huzur ve güvenliği sağlayan jandarmamız, bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışıyla yüce Türk milletinin gurur kaynağı olmuştur. 1839 yılında kurulan, gelişen güç yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma teşkilatımız görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanmaktayım.
    
     Muhabir: Emine Konuk
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Jandarma Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER